Promocija NatRisk projekta u Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacija i koordinaciju odnosa sa građanima grada Beograda

Dana 12. aprila 2019. godine su vanr. prof. dr Rade Slavković i pukovnik Saša Stojanović na zajedničkom sastanku sa gospodinom Miodragom Savićem, zamenikom sekretara Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacija i koordinaciju odnosa sa građanima grada Beograda predstavili NatRisk projekt (Development of master curricula for natural disaster risk management in Western Balkan countries) u okviru Erasmus + programa.
Na sastanku je izražen interes i od strane predstavnika Univerziteta odbrane u Beogradu i predstavnika Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacija i koordinaciju odnosa sa građanima grada Beograda za zajedničkim djelovanjem u sklopu projekta, te neophodnosti razvijanja saradnje.
Prilikom posete predstavnici Univerziteta odbrane u Beogradu promovisali su aktivnosti NatRisk projekta koje se koje se direktno odnose na buduće studente i na novi master studijski program „Upravljanje rizicima u slučaju prirodnih katastrofa“, načini konkurisanja, značaj studentske prakse i mobilnost studenata, kao i na realizaciju obuke za građanstvo i javni sektor.
Dogovoreno je učešće predstavnika Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacija i koordinaciju odnosa sa građanima grada Beograda na  obuci građanstva i javnog sektora u Školi nacionalne odbrane Univerziteta odbrane u Beogradu,  30. maja 2019. godine i promocija aktivnosti NatRisk projekta potencijalnim studentima novog master studijskog programa.


View the embedded image gallery online at:
http://natrisk.ni.ac.rs/news/events?id=181#sigProGalleria9debf449ed

Partners