Forum naprednih tehnologija Niš – Grad naprednih tehnologija

U četvrtak, 19. oktobra 2017. na Forumu naprednih tehnologija koji se održavao u Nišu u zgradi Oficirskog doma u periodu od 17. do 19. oktobra, u organizaciji Grada Niša – Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte u suorganizaciji sa Regionalnom privrednom komorom Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga, Nacionalnom službom za zapošljavanje, Elektronskim fakultetom Univerziteta u Nišu i Niškim klasterom naprednih tehnologija NiCAT, u okviru trećeg dana Foruma koji je bio organizovan i kao specijalizovan Sajam zapošljavanja i Sajam profesionalne orjentacije, predstavljen je projekat NatRisk.
NatRisk projekat je predstavljen u okviru štanda EU Infopoint-a. Posetiocima je u okviru štanda distribuiran promotivni štampani materijal o projektu NatRisk, a sa njima je i razgovarano o mogućnostima školovanja u okviru Građevinsko-arhitekonskog fakulteta Univerzitetu u Nišu na master programu koji će biti akreditovan i realizovan u narednim školskim godinama u okviru ovog EC Erazmus+ projekta - NatRisk. Zainteresovanim kandidatima su predočene i mogućnosti studijskih poseta i borvaka na inostranim partnerskim institucijama ovog projekta.     
Rezultati prve godine trajanja projekta NatRisk na Forumu su promovisani i video klipom koji se emitovan na zvaničnoj video-pozornici Foruma kao i na ekranu koji se nalazio u okviru štanda EU InfoPoint-a.

Gallery

Partners